Preț de vânzare 115.000 Euro 

Comision 0% cumpărător

Numar Camere 4
Numar Dormitoare 3
S. utilă 136.50 mp
S. totala 185.00 mp
S. teren  592.00 mp
Front Stradal 18.00 ml
An Construcție 2010
Stadiu Construcție la alb
Număr Băi 4
Regim inăltime P+1+M
Destinație Rezidențial
PRET: 115.000 Euro 

Descriere

Situată pe o stradă retrasă și liniștită, această casă oferă un refugiu perfect pentru cei care doresc să se bucure de intimitatea unei locuințe permanent, dar și de farmecul unei case de vacanță în apropierea lacului Snagov și a frumoselor păduri din jur.

Construită în anul 2010 și lăsată neutilizată până acum, această casă oferă un cadru perfect pentru a-ți pune amprenta personală asupra ei. Lucrările de amenajare interioară sunt tot ce mai lipsește pentru a-ți transforma această locuință într-un cămin de vis. Având toate instalațiile electrice și sanitare funcționale, mutarea în această casă poate deveni realitate într-un timp foarte scurt.

Cu o arhitectură distinctă și inovatoare, această casă se remarcă în peisajul clasic al zonei. Cu trei dormitoare spațioase și un living primitor, împreună cu o bucătărie deschisă care poate fi separată la nevoie, această locuință este concepută pentru confort și funcționalitate. Cele două băi și un grup sanitar asigură oamenilor un spațiu privat și intim.

Suprafața utilă generoasă de 136,55 mp este completată de o terasă însorită de 40,4 mp, perfectă pentru relaxare și petrecerea timpului în aer liber. Construită cu structură de rezistență din beton armat și cărămidă Porotherm, casa garantează durabilitate și siguranță pe termen lung.

Beneficiind de toate utilitățile moderne, inclusiv energie electrică, gaze și apă curentă, această casă este pregătită pentru a fi locuită. În plus, lucrările de introducere a rețelei de canalizare în toată localitatea sunt în desfășurare, oferind un confort suplimentar.

Cu o parcelă de teren generoasă de 592 mp, cu o deschidere de 17,99 m la o stradă asfaltată, această proprietate oferă suficient spațiu pentru relaxare și activități în aer liber. Magazinele Mega Image, Penny și Lidl din apropiere asigură acces facil la toate necesitățile zilnice.

Cu numeroase oportunități de recreere în aer liber în apropiere, cum ar fi excursiile cu bicicleta, drumetii în pădurile din zonă sau navigația cu caiacul și barca pe lacul Snagov, această locuință promite să devină baza perfectă pentru aventurile tale.

Toate documentele necesare pentru vânzare sunt pregătite și sunt acceptate diverse modalități de finanțare, inclusiv credit ipotecar și imobiliar. Așteptăm cu nerăbdare să te ajutăm să faci această casă minunată să devină a ta!

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați!

 

 

 

 

 

 

Te ajut să-ți rezolvi o nevoie imobiliară!

Îmi place să creez relații bazate pe profesionalism, într-un mod etic și transparent.

Cumpărătorilor le ofer transparență, corectitudine și informații complete.

Tel: +40729209071

cristianmihai.pana@gmail.com

Call Now Button