Un Apartament Plin de Confort și Oportunități

Preț de vânzare 109.900 Euro 

Comision 0% cumpărător

Numar Camere 3
Numar Dormitoare 2
S. total utilă 77.00 mp
Oras Otopeni
Strada Steaua Rosie
Loc Parcare Da
An Construcție 2015
Stadiu Construcție mobilat si utilat
Număr Băi 1
Regim inăltime etaj 2/3
Destinație Rezidențial
PRET: 109.900 Euro 

Descriere

Un Apartament Plin de Confort și Oportunități

Bine ai venit în noul tău cămin, situat chiar în inima orașului, la doar câțiva pași de Hotelul Aviator, într-o zonă plină de viață și energie pozitivă. Aici, pe Strada Steaua Roșie, te așteaptă un apartament de 3 camere decomandat cu o suprafata total utila 77 mp situate la etajul 2/3 niveluri, constructie anul 2015.

Ce Face Acest Apartament Atât de Special?

Spațios și Luminos: Cu o suprafață generoasă de 77 mp, acest apartament te întâmpină cu o atmosferă luminoasă și primitoare, care te va face să te simți ca acasă din primul moment. Fiind orientat către sud-vest, vei beneficia de lumină naturală abundentă și de o atmosferă caldă și primitoare în fiecare zi.. Costurile la intretinere chiar si in cea mai friguroasa luna nu au deposit 250 ron.

Mobilat și Utilat: Nu îți face griji! Acest apartament este aproape complet echipat, gata să te primească imediat cu tot ce îți trebuie pentru un stil de viață confortabil și lipsit de griji. Tot ce ramane de facut este sa-ti mai aduci 2 paturi, televizoare, frigider, masina de spalat si usact rufe si te-ai mutat. Are tot ce-ti trebuie bucatarie mobilata si utilata, masina de spalat vase, aragaz, cuptor, mobilier, aer conditionat in fiecare camera, sufragerie mobilata plus o canapea eleganta din piele, in dormitoare sifonierele te asteapta sa asezi hainutele.

În plus, apartamentul dispune de o cameră tare generoasă, destinată exclusiv depozitării. Această cameră spațioasă oferă posibilitatea de a stoca diverse obiecte, de la cumpărături și provizii până la lucruri necesare în viața de zi cu zi într-o casă. Este un spațiu adițional extrem de util și practic, care contribuie la optimizarea și organizarea locuinței. Astfel, te vei bucura de un mediu ordonat și plăcut.

Investiție Sigură: Este primul proprietar al acestei locuințe, a cumparat in 2016. În cei 7 ani care s-au scurs, valoarea apartamentului s-a aproape dublat, oferindu-ți o oportunitate excelentă de investiție în viitor. Ai ocazia să te bucuri de creșterea valorii sale în timp.

Potențial de Închiriere: Dacă îți dorești să faci un venit suplimentar, acest apartament este alegerea ideală. Cu un potențial de închiriere de minim 650 euro lunar, poți să profiți de randamentul financiar excelent pe care această proprietate îl oferă.

Facilități Adiționale: Nu trebuie să îți faci griji în privința parcării! Locul de parcare este inclus în prețul final, asigurându-ți confort și comoditate în fiecare zi.

Toate actele: Cu toate actele pregătite pentru vânzare și proprietari prietenoși și disponibili să te ajute în fiecare etapă a procesului, achiziționarea acestui apartament este mai ușoară și mai plăcută decât crezi.

În concluzie, acest apartament este mai mult decât o simplă locuință – este o oportunitate de a trăi confortabil și liniștit in Otopeni, precum și de a face o investiție inteligentă și profitabilă în viitor. Nu rata șansa de a transforma acest apartament în noul tău cămin sau într-o sursă de venit constantă! Aștept cu nerăbdare să te întâmpinăm acasă! Sunt pregătit să răspund tuturor întrebărilor tale și să te ajut în procesul de achiziție.

Te ajut să-ți rezolvi o nevoie imobiliară!

Îmi place să creez relații bazate pe profesionalism, într-un mod etic și transparent.

Cumpărătorilor le ofer transparență, corectitudine și informații complete.

Tel: +40729209071

cristianmihai.pana@gmail.com

Call Now Button