„Oază de lumină și design funcțional în mijlocul naturii” #StilScandinav

Preț de vânzare 296.000 Euro +TVA

Comision 0% cumpărător

Numar Camere 5
Numar Dormitoare 4
S. utilă 203.00 mp
S. totala 254.00 mp
S. teren  438.00 mp + 80 mp cota drum acces
Front Stradal 20.00 ml
An Construcție 2023
Stadiu Construcție la alb se preda la cheie
Număr Băi 4
Regim inăltime P+1+M
Destinație Rezidențial
PRET: 296.000 Euro + TVA

Descriere

Vila de pe Strada Cantonului nr. 16A din Corbeanca este o proprietate spectaculoasă construită cu pasiune și expertiză de către cei trei constructori talentați: Nasi, Robert și Valentin. Cu o experiență combinată de peste 17 ani în domeniu și o bogată istorie de peste 50 de proprietăți finalizate în zonele din Corbeanca precum Balanței, Prunului, Zona Moara, Strada Iepurașului, Aviatorilor, Planorului, Laguna Albastra, aceșți constructori au reușit să creeze un adevărat paradis în complexul Green Forest.

Centrul orașului, punctul focal, este reprezentat de Moara Corbeanca. De la acest punct, se traversează direct, trecând pe lângă Grădinița și Școala Primară Anastasya. Parcurgând o distanță de 7 minute pe jos, vei ajunge la adresa Contonului 16A. Una dintre caracteristicile deosebite ale Green Forest este poziția sa strategică, oferind posibilitatea de a merge pe jos la cumpărături, beneficiind în același timp de prezența unei păduri, liniște și vecini de calitate.

Situată într-un complex cu inspirație minimalistă scandinavă, vila a fost proiectată în colaborare cu talentatul arhitect Răzvan Bârzan, iar rezultatul este o locuință modernă, funcțională, luminoasă și spațioasă. Cu un total de 278 mp construiți, 205 mp utili și un teren generos de 438 mp, (+80 mp cota teren drum acces) această vilă se remarcă prin arhitectura sa distinctivă și prin atenția acordată fiecărui detaliu.

Cu 5 camere, dintre care 3 dormitoare, o mansardă open space, living spațios cu zonă de dining, bucătărie, 4 băi, 3 terase, dressing, 2 cămări și 2 locuri de parcare în curte, această proprietate oferă nu doar spații generoase, ci și o atmosferă de vacanță permanentă, fiind amplasată lângă pădure într-un complex cu doar 7 vile individuale.

Casa impresionează cu suprafețe vitrate mari care permit luminii naturale să pătrundă din belșug pe tot parcursul zilei. Cu un hol generos, intri într-o zonă de zi (40.7 mp) spectaculoasă orientată către grădină și terasă, unde poți petrece timp de calitate cu familia și prietenii. Bucătăria spațioasă oferă un loc de 12 mp pentru a experimenta noi rețete culinare.

La etaj, dormitorul matrimonial (18 mp) iți oferă intimitate deplină, acces la o terasă (4,7 mp), dressing spațios (4.93 mp) și baie proprie cu cada (5.44 mp).

Acest nivel este completat de alte doua dormitoare deservite de o baie: primul dormitor (14.23 mp) cu ieșire pe terasă (2.79 mp), al doilea dormitor de (13.04 mp).

La mansardă ești deasupra tuturor, te bucuri în voie de cei  (64.40 mp) și un grup sanitar (5.44 mp) oferindu-ți posibilitatea de a personaliza acest spațiu în funcție de nevoile și preferințele tale.

Aici, poți crea un birou elegant, o zonă de relaxare cu canapele confortabile sau chiar un studio de creație. Acest spațiu poate servi ca o oază de liniște, oferind posibilitatea de a te retrage și a te bucura de momente de respiro în mijlocul frumuseții naturii.

Vila, finalizată în 2023, are o structură solidă din beton și închidere din cărămidă eficientă de 25 cm. Este la stadiul de alb în prezent, iar finisajele vor fi finalizate înainte de predare. Această proprietate, care oferă o experiență unică într-un cadru scandinav, nu este pentru oricine, ci pentru cineva care își dorește să trăiască într-o locuință cu adevărat specială.

Pentru a descoperi toate beneficiile și extra-beneficiile acestei proprietăți, te invit să mă suni chiar astăzi și să programăm o vizionare. Oportunitatea de a trăi în această vilă de excepție nu ar trebui ratată.

 

Vanzare casa Corbeanca

 

 

 

 

 

 

 

 

PROIECTE FINALIZATE CORBEANCA

Descoperiți în acest videoclip priveliști ale proprietăților finalizate, fiecare reprezentând un capitol din povestea de succes a acestor constructori. Acest material video servește nu doar ca o prezentare a realizărilor, ci și ca o recomandare sinceră pentru cei care caută o experiență de locuire superioară în Corbeanca. Cu fiecare cadru, descoperiți de ce Green Forest este mai mult decât un complex rezidențial – este o comunitate creată cu pasiune și dedicație.

Te ajut să-ți rezolvi o nevoie imobiliară!

Îmi place să creez relații bazate pe profesionalism, într-un mod etic și transparent.

Cumpărătorilor le ofer transparență, corectitudine și informații complete.

Tel: +40729209071

cristianmihai.pana@gmail.com

Call Now Button