„Vilă Exclusivistă cu Priveliște Panoramică și Intimitate în Corbeanca” #StilScandinav

Preț de vânzare 445.000 Euro +TVA

Comision 0% cumpărător

Numar Camere 5
Numar Dormitoare 4
S. utilă 180.00 mp
S. totala utila 268.00 mp
S. teren  511.00 mp + cota drum acces
Front Stradal 22.50 ml
An Construcție 2023
Stadiu Construcție finisata la cheie
Număr Băi 4
Regim inăltime P+1+M
Destinație Rezidențial
PRET: 445.000 Euro + TVA

Descriere

Această proprietate extraordinară, situată pe strada Cantonului nr. 16 în Corbeanca, reprezintă o oază de lux și rafinament, oferindu-ți ocazia de a trăi într-un mediu unic, vecin cu frumusețea naturală a unei păduri înconjurătoare. Cu un design arhitectural impresionant și atenție la detalii, această vilă este un adevărat sanctuar al intimității și al confortului modern.

Mansardă Exclusivistă: Priveliște rar întâlnită, terasă privată de 30 mp și atmosferă plină de satisfacție. Aici, te poți bucura de apusuri spectaculoase sau poți contempla cerul în toate anotimpurile.

Amplasată strategic în imediata apropiere a unei păduri, această proprietate oferă un peisaj diversificat în fiecare sezon, de la culorile vii ale primăverii la tonurile calde ale toamnei.

Cu 5 camere, inclusiv 3 dormitoare, living spațios, bucătărie, 4 băi și 3 terase, vila impresionează prin spațiile generoase și finisajele de înaltă calitate. Ferestrele mari permit luminii naturale să pătrundă în toate încăperile, creând un ambient luminos și aerisit.

Parterul și mansarda oferă versatilitate rar întâlnită în casele tradiționale, iar atenția la detalii se regăsește în fiecare colțișor al acestei proprietăți.

Livingul spațios de 55 mp cu bucătărie deschisă și orientare spre grădină creează un spațiu perfect pentru petrecerea timpului de calitate cu familia și prietenii. Terasa la același nivel cu livingul adaugă o dimensiune suplimentară de relaxare și frumusețe, oferind un loc ideal pentru a te bucura de momente speciale.

La etaj, dormitorul matrimonial (17.5 mp) oferă intimitate totală, beneficiind de o terasă privată (5 mp), dressing spațios și baie proprie (6.8 mp) cu cada și duș într-un portal de ceramică, creând un spațiu personal luxuriant.

Acest nivel este completat de alte doua dormitoare deservite de o baie: primul dormitor (13 mp) cu al doilea dormitor de (16 mp), ambele cu ieșire pe terasa.

Mansardă cu Potențial Nelimitat: La mansardă, spațiul generos de 73 mp poate fi personalizat în funcție de preferințele tale, oferindu-ți libertatea de a crea un birou elegant, o zonă de relaxare, un studio de creație, un master bedroom sau poate o garsonieră cu toate utilitatille de care ai nevoie.

Această vilă nu este doar o locuință, ci un mod de viață. O combinație perfectă de exclusivitate, intimitate și conexiune cu natura, oferindu-ți posibilitatea de a trăi într-o locuință cu adevărat specială. Un loc unde fiecare detaliu a fost gândit cu atenție pentru a crea un stil de viață aparte.

Cu comision 0%, această oportunitate este unică și este destinată celor care caută mai mult decât o simplă casă – căută o experiență de trai autentică și de neuitat.

Iți prezent randarile vilei nr 6 din Green Forest, o proprietate desăvârșită care așteaptă să fie transformată în casa ta de vis. Aceasta vilă spațioasă și elegant finisată este pregătită să-ți ofere un stil de viață îmbunătățit și relaxant.

Cu o arhitectură moderna #stilscandinav și finisaje atent alese, Casa 6 emană eleganță și rafinament. Fiecare detaliu a fost conceput cu atenție pentru a crea un mediu plăcut și reconfortant.

Cu camere spațioase și luminoase, vei avea destul loc pentru a-ți exprima personalitatea prin designul interior.

Cu toate finisajele finalizate, Casa 6 este pregătită pentru a-ți primi familia. Tot ce trebuie să faci este să-ți aduci mobila și să te muti. Suntem aici pentru a-ți face tranziția cât mai ușoară, astfel încât să te poți bucura rapid de noul tău cămin.

Green Forest nu este doar un loc de trai; este un mod de viață. Casa 6 este o continuare perfectă a acestei filozofii, oferindu-ți un mediu de trai luxos în mijlocul naturii.

PROIECTE FINALIZATE CORBEANCA

Descoperiți în acest videoclip priveliști ale proprietăților finalizate, fiecare reprezentând un capitol din povestea de succes a acestor constructori. Acest material video servește nu doar ca o prezentare a realizărilor, ci și ca o recomandare sinceră pentru cei care caută o experiență de locuire superioară în Corbeanca. Cu fiecare cadru, descoperiți de ce Green Forest este mai mult decât un complex rezidențial – este o comunitate creată cu pasiune și dedicație.

Te ajut să-ți rezolvi o nevoie imobiliară!

Îmi place să creez relații bazate pe profesionalism, într-un mod etic și transparent.

Cumpărătorilor le ofer transparență, corectitudine și informații complete.

Tel: +40729209071

cristianmihai.pana@gmail.com

Call Now Button