Pre╚Ť de v├ónzare 329.000 Euro┬á

Comision 0% cump─âr─âtor

 

Numar Camere 6
Numar Dormitoare 3
S. total util─â 200 mp
S. totala 250.00 mp
S. teren  1000.00 mp
Front Stradal 25.00 ml
An Construc╚Ťie 2022
Stadiu Construc╚Ťie finalizata
Num─âr B─âi 4
Regim in─âltime P
Destina╚Ťie Reziden╚Ťial
PRET: 329.000 Euro 

Descriere

Dore╚Öti s─â te retragi ├«ntr-un loc ├«n care s─â prinzi r─âd─âcini p├ón─â la ad├ónci b─âtr├óne╚Ťi?

Bine ai venit ├«n Prim─âverii 134! Sunt Cristian Pana ╚Öi ├«╚Ťi prezint o cas─â cu adev─ârat special─â ÔÇô. Este Casa Atrium din Ostratu Corbeanca, o cas─â la v├ónzare cu caracteristici unice. Aici te vei sim╚Ťi ca acas─â, fie c─â e╚Öti ├«n familie, ├«n vacan╚Ť─â, la birou sau pur ╚Öi simplu relax├óndu-te.

Este cea mai recent─â cas─â din portofoliul meu de propriet─â╚Ťi cu reprezentare exclusiv─â, comision 0% pentru cump─âr─âtor.

Este casa ├«n care ├«╚Ťi aduci mobila, hainele ╚Öi laptopul ╚Öi te mu╚Ťi imediat.

Aceast─â proprietate m-a impresionat de la prima vedere. Este o cas─â dispus─â pe un singur nivel, cu tot ce ├«╚Ťi trebuie pentru a te sim╚Ťi acas─â al─âturi de familie ╚Öi pentru a-╚Ťi construi amintiri care s─â dureze p├ón─â la b─âtr├óne╚Ťe.

Cu 3 dormitoare, 2 b─âi, buc─ât─ârie pentru g─âtit ╚Öi c─âmara pentru bun─ât─â╚Ťile ce necesit─â depozitare, spa╚Ťiu de luat masa, living, camer─â de birou, alte 2 grupuri sanitare, dependin╚Ťe ╚Öi camer─â tehnic─â, ├«n total 200 mp utili, aceast─â cas─â ofer─â tot spa╚Ťiul necesar pentru o via╚Ť─â confortabil─â. ├Än plus, exist─â 3 locuri de parcare ╚Öi o priz─â pentru ├«nc─ârcarea ma╚Öinii electrice, o teras─â generoas─â unde ├«╚Ťi vei petrece timpul cu familia ╚Öi prietenii, loc pentru gr─âtar, iar dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti o piscin─â, ai suficient spa╚Ťiu disponibil. Suprafa╚Ťa total─â a terenului este de 1000 mp, cu deschidere la dou─â str─âzi, deschidere de 25 de metri.

Fiecare aspect al acestei case a fost g├óndit cu aten╚Ťie. De la intrarea special conceput─â din parcarea proprie c─âtre camera tehnic─â, care faciliteaz─â accesul dup─â cump─âr─âturi, p├ón─â la multiplele op╚Ťiuni de circula╚Ťie c─âtre birou, living sau buc─ât─ârie.

Casa Atrium ofer─â un spa╚Ťiu interior deschis ╚Öi o curte interioar─â ├«nconjurat─â de ├«nc─âperi, aduc├ónd cu sine numeroase avantaje.

Îmi pot imagina cum vei împodobi curtea interioară cu o magnolie frumoasă și poate vei adăuga chiar și o fântână arteziană pentru un plus de farmec.

A╚Öa c─â tu decizi unde savurezi cafeaua de diminea╚Ť─â – fie pe terasa din fa╚Ťa locului de luat masa, unde po╚Ťi admira frumoasa magnolie, fie pe terasa din spate, cu acces direct din living. Alegerea este a ta pentru a te bucura de momente de relaxare ╚Öi r─âsf─â╚Ť.

Este o casă pe un singur etaj și conectată 100% la teren, la natură, este conectată 100% cu tine. Este o casă care leagă natura cu arhitectura modernă.

Lumina abundent─â datorit─â suprafe╚Ťelor vitrate mari este unul dintre ele, asta ├«nseamn─â mai mult─â lumin─â natural─â ╚Öi mai pu╚Ťin─â lumin─â artificial─â, practic casa este scaldata de lumina pe toate laturile, asigur├ónd o atmosfer─â luminoas─â ╚Öi reconfortant─â.

O astfel de configuratie ├«╚Ťi permite un cadru intim dar ├«n acela╚Öi timp conectat cu natura.

Eficien╚Ťa energetic─â este un alt aspect de luat ├«n considerare, dat fiind faptul c─â lumina natural─â, ventilarea ╚Öi ├«nc─âlzirea prin pardoseal─â contribuie la reducerea costurilor de ├«ntre╚Ťinere.

Punctul central al casei este zona de living, unde te vei aduna cu cei dragi ╚Öi vei petrece momente de calitate. De aici ai acces c─âtre teras─â ╚Öi c─âtre cea mai mare parte a cur╚Ťii, unde copiii se vor distra ├«n voie. Exist─â spa╚Ťiu ╚Öi pentru gr─âtar sau piscin─â.

Perimetral, proprietatea este înconjurată de lămpi de sol și lumini arhitecturale, conferind un aspect estetic plăcut.

Pe partea dreapt─â a casei se afl─â zona de odihn─â, care include dormitorul matrimonial de 21 mp, cu dressing ╚Öi baie proprie, ╚Öi alte dou─â dormitoare deservite de o baie comun─â, precum ╚Öi spa╚Ťii de depozitare.

Pe partea stângă se găsește bucătăria, locul unde vei găti delicii pe care apoi le vei servi în camera destinată luării mesei.

Tot aici, pe partea stângă, găsești și intimitatea și liniștea atunci când lucrezi de acasă, având o cameră separată dedicată biroului tău.

Dacă încă te gândești să faci unele adăugiri în curte sau să cumperi un furtun pentru irigat, Hornbach Corbeanca este partenerul ideal pentru tine.

Cu doar 5 minute de mers cu ma╚Öina, po╚Ťi ajunge la cump─âr─âturi ├«n Complexul Moara Corbeanca, sau ├«nca alte 5 minute la DN1 Value Center.

Pentru momente de relaxare ╚Öi distrac╚Ťie ├«n familie ├«n weekend, Therme este alegerea perfect─â, sau po╚Ťi ├«ncerca experien╚Ťa c─â╚Ť─âr─ârii prin copaci la Eden Land Park, dac─â e╚Öti pasionat de aventur─â.

Eu personal locuiesc ├«n zona aceasta, iar copilul meu a frecventat gr─âdini╚Ťa ╚Öi ╚Öcoala primar─â Anastasia din Corbeanca p├ón─â ├«n clasa a IV-a, dup─â care am migrat c─âtre Otopeni. Nu-mi imaginez s─â p─âr─âsesc aceast─â zon─â at├ót de frumoas─â ╚Öi convenabil─â.

Cu siguran╚Ť─â vrei s─â explorezi acest loc minunat chiar acum!

Poate te ├«ntrebi cum a fost construit─â casa. Am preg─âtit pentru tine o c─âl─âtorie prin pa╚Öii de execu╚Ťie, de la cur─â╚Ťarea ╚Öi trasarea terenului, p├ón─â la izola╚Ťia cu izoflex ├«n strat dublu ╚Öi vat─â mineral─â de 30 cm. Toate acestea pentru eficien╚Ť─â energetic─â ╚Öi un climat reconfortant.

Curent trifazic, prize amplasate strategic pentru c├ónd tunzi iarba sau pentru alte activit─â╚Ťi. Pentru internet, a fost preg─âtit deja un traseu pentru fibr─â optic─â… detalii care ├«mpreun─â cu altele, vor face diferen╚Ťa pentru confortul ╚Öi func╚Ťionalitatea casei tale.

A╚Ö vrea s─â-╚Ťi mai povestesc. O pot face c├ónd ne ├«nt├ólnim.

Hai să planificăm o vizionare împreună și să descoperim toate beneficiile pe care Casa Atrium le oferă.

Te ajut s─â-╚Ťi rezolvi o nevoie imobiliar─â!

├Ämi place s─â creez rela╚Ťii bazate pe profesionalism, ├«ntr-un mod etic ╚Öi transparent.

Cump─âr─âtorilor le ofer transparen╚Ť─â, corectitudine ╚Öi informa╚Ťii complete.

Tel: +40729209071

cristianmihai.pana@gmail.com

Call Now Button