Un stil de viață modern și practic. Aceste case sunt cu siguranță alegerea potrivită pentru tine.

Preț de vânzare 145.800 Euro

Comision 0% cumpărător

Numar Camere 4
Numar Dormitoare 3
S. utilă 110.00 mp
S. construită 139.00 mp
S. teren  250.00 mp
Front Stradal 20.00 ml
An Construcție 2023
Stadiu Construcție la alb se preda cheie
Număr Băi 3
Regim inăltime P+1
Destinație Rezidențial
PRET: 145.800 Euro

Descriere

Te vei putea bucura de confortul și siguranța unui mediu prietenos, într-o comunitate de doar patru familii ceea ce iți va permite să  construiești relații de vecinătate autentice și să te simți parte dintr-o comunitate unită.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor case este amplasarea lor Tunari – Tudor Arghezi nr 7 –  Cartierul Scriitorilor. Proprietatea se află într-o zonă liniștită și sigură, intre alte case.

Aproape de strada principală dar în același timp ferite de dinamica străzii, foarte apropape de parcul central unde se află și primăria.

Aceste proprietăți reprezintă o oportunitate unică de a-ți crea un cămin într-o comunitate prietenoasă.

Proprietatea este înconjurată de alte case deja construite. Acest lucru se traduce prin multă, multă liniște. Nu se vor construi ațe proprietăți în jurul tău. Vei beneficia de intimitate și de un mediu relaxant, înconjurat de vecini prietenoși.

Pentru cine se potrivesc aceste case tip duplex P+1, 4 camere, 100 mp utili, 250 mp teren?

Ocupi poziția de profesionist în domeniul tău dar în același timp iți dorești să întemeiezi o familie sau ai deja un copil și iți este necesară o locuință cu mai multe dormitoare?

Ai un stil de viață activ, dinamic dar iți dorești o locație liniștită și prietenoasă în care să te relaxezi și să te bucuri de timpul petrecut acasă?

Ai un buget bine definit 145.800 euro, poți face o investiție într-o casă de calitate, care să corespundă cerințelor tale, casă modernă și bine finisată, cu terasă pentru petrecerea timpului în aer liber.

Accesul facil către Bucureșți prin zona Pipera, Centură, Otopeni sau către A3 face din această locație un punct de interes pentru persoanele dinamice care își doresc să aibă un echilibru între liniștea mediului înconjurător și accesibilitatea către principalele zone de interes.

Poți tranzacționa această proprietate cu cash sau cu finanțare/credit de la bancă. Decizia este a ta!

Cum ar fi să îi ai aproape pe părințîi tai? Sau să locuieșți aproape de nașul sau de cel mai bun prieten? Această dorință este realizabilă pentru că există două case identice. Proprietățile sunt situate una lângă cealaltă!

Te aștept cu drag să discutăm mai multe detalii și să te ajut să faci cea mai bună alegere pentru tine și familia ta. Nu ezita să mă contactezi pentru orice întrebare sau programare de vizionare. Bucură-te de experiența de a găsi căminul perfect într-un mediu liniștit și primitoar!

P.S. Dacă îți dorești să vezi cum au fost construite aceste case, am pregătit pentru tine fotografii și filmulețe care îți vor oferi o imagine clară a întregului proces.

Casele se află în stadiul de alb și mai necesită finalizarea finisajelor, precum gresie, faianță, parchet și instalații sanitare pentru a fi gata de folosință.

P.P.S. Casa se predă la cheie. Iți aduci mobila și te muți!

Te ajut să-ți rezolvi o nevoie imobiliară!

Îmi place să creez relații bazate pe profesionalism, într-un mod etic și transparent.

Cumpărătorilor le ofer transparență, corectitudine și informații complete.

Tel: +40729209071

cristianmihai.pana@gmail.com

Call Now Button