„Corbeanca: Vânzare Teren 1.000 mp cu Potențial de Investiție Remarcabil – COMISION 0%”

Preț de vânzare : 135 euro

Comision 0% cumpărător

Număr Loturi 1
S. lot 1000 mp
Deschidere 48 m
Destinație Rezidențial
Localitate Corbeanca
Strada Ghiocei
Investiție de Succes Da
Toate Utilitățile Da
Teren Intravilan
Posibilitatea de a construi  Da
Atmosferă privată și sigură Da
PRET: 135 Euro 

Descriere

„Corbeanca: Vânzare Teren 1.000 mp cu Potențial de Investiție Remarcabil – COMISION 0%”

Localizată la doar câțiva pași de DN 1, în Corbeanca, această proprietate beneficiază de o poziție privilegiată, fiind situată în imediata vecinătate a Străzii Institutului, iar cea următoare fiind Strada Ghioceilor. Încadrată în rețeaua de străzi cu același nume, zona s-a dezvoltat rapid și oferă o atmosferă prietenoasă și liniștită, chiar prea multă liniște.

Terenurile libere dintre case sunt o raritate, iar această proprietate de 1.000 de metri pătrați se remarcă prin accesul facil. Această proprietate dispune de acces la utilitățile de bază curent și gaze.

Cu o generoasă deschidere de 50 de metri liniari, această proprietate nu este destinată exclusiv constructorilor. Ea se prezintă ca o oportunitate ideală pentru cei interesați să facă o investiție pe termen mediu, cu un randament remarcabil.

În 2013, astfel de terenuri se tranzacționau la 30 de euro pe metru pătrat, în 2021 ajungând la 100 de euro pe metru pătrat, iar în prezent, valoarea lor atinge 135 de euro pe metru pătrat. Această proprietate se potrivește nu doar investitorilor, ci și celor care își doresc să își construiască o casă cu un teren generos.

Aici, veți putea crea o locuință înconjurată de o grădină îmbelșugată, cu spațiu pentru joacă și bucurându-vă de natură. Este o investiție profitabilă pentru cei ce aspiră la calitatea vieții și la o proprietate ce crește în valoare de-a lungul timpului.

Toate actele sunt pregătite pentru vânzare, iar devenirea proprietarului acestei parcele este la îndemâna oricui face decizia de a achiziționa această proprietate. Poți fi proprietarul acestei proprietăți profitabile.

Investește inteligent!

Te ajut să-ți rezolvi o nevoie imobiliară!

Îmi place să creez relații bazate pe profesionalism, într-un mod etic și transparent.

Cumpărătorilor le ofer transparență, corectitudine și informații complete.

Tel: +40729209071

cristianmihai.pana@gmail.com

Call Now Button