Casă 5 camere, 300 mp construiți, teren 1.600 mp, Tâncabești – Oportunitățile așteaptă să fie descoperite!

Preț de vânzare : 99.900 +TVA

Comision 0% cumpărător

 

Numar Camere 5
Numar Dormitoare 4
S. utilă 300
S. totala 350 350.00 mp
S. teren  1600.00 mp
Front Stradal 72 ml
An Construcție 1995
Stadiu Construcție finalizata necesita investitie
Număr Băi 1
Regim inăltime P
Destinație Rezidențial
PRET: 99.900 Euro 

Descriere

Cum ar fi să cumperi această proprietate care iți oferă oportunități diversificate datorită dimensiunilor generoase ale terenului și amplasamentului său strategic. Cu o suprafață de 1600 de metri pătrați, terenul dispune de o deschidere de 23,42 de metri la DN1 și 72 de metri la Strada Marin Sorescu. Această proprietate are un potențial considerabil pentru a satisface nevoi diverse pentru tine ca și cumpărător.

Odată  ajuns la Sos. București Ploiești 412 (din sensul Ploiești –  București)  Tâncăbesti, descoperi o casă, construită în 1995, cu spațiu generos de peste 300 de metri pătrați, inclusiv 5 camere, bucătărie, pivniță și o terasă închisă. Deși necesită renovări, casa oferă posibilitatea de a transforma această proprietate într-o locuință personalizată și confortabilă. Anexa legată de casă, cu o suprafață de 50 de metri pătrați, adaugă oportunități suplimentare de extindere sau reamenajare.

Poziționarea excelentă, cu acces la DN1 și la Strada Marin Sorescu, face această proprietate potrivită pentru diverse scopuri, inclusiv rezidențial, comercial sau investițional. Deschiderea la două străzi amplifică flexibilitatea utilizării terenului, oferind posibilități multiple de acces și vizibilitate.

Proprietatea este racordată la utilitățile de bază, cum ar fi curentul electric și gazele, ceea ce adaugă confortul necesar vieții moderne. Cu toate acestea, necesită investiții pentru a aduce casa la standardele actuale. Apa provine dintr-un puț propriu, iar gestionarea deșeurilor menajere se realizează prin intermediul unei fose septice.

Opțiunile de achiziție sunt variate, putând să vizeze fie renovarea și modernizarea casei existente, fie demolarea ei pentru a permite construcția unei noi locuințe. Alternativ, terenul, datorită poziției sale strategice în apropierea DN1, poate reprezenta o investiție avantajoasă pentru dezvoltare comercială care poate să profite de vizibilitatea și accesul facil de pe șosea. Cu potențialul său vast și diversificat, această proprietate iți oferă posibilitatea de a da viață unor proiecte variate și de a te bucura de beneficiile unui amplasament excelent.

Cumparand o astfel de proprietate cu o locație strategică și un teren generos ai diverse opțiuni.

Ai putea considera dezvoltarea unui proiect imobiliar pe teren, prin construirea unor locuințe noi.

O opțiune ar fi să investeasti în renovarea și modernizarea casei existente pentru a o transforma într-o locuință confortabilă sau într-o proprietate cu destinație specială, cum ar fi o pensiune.

Este o investiție pentru viitor, poți alege să păstrezi proprietatea ca o investiție pe termen lung, așteptând oportunități de dezvoltare sau schimbări în piață care să maximizeze valoarea terenului.

Contactează-mă chiar astăzi pentru detalii și vizionări. Oportunitățile așteaptă să fie descoperite!

Te ajut să-ți rezolvi o nevoie imobiliară!

Îmi place să creez relații bazate pe profesionalism, într-un mod etic și transparent.

Cumpărătorilor le ofer transparență, corectitudine și informații complete.

Tel: +40729209071

cristianmihai.pana@gmail.com

Call Now Button