Vino să Descoperi Confortul în Paradisul Verde Corbeanca

Preț de vânzare 439.000 Euro +TVA

Comision 0% cumpărător

 

Numar Camere 5
Numar Dormitoare 4
S. utilă 155.00 mp
S. totala utila 220.00 mp
S. teren  600.00 mp
Front Stradal 25 ml
An Construcție 2022
Stadiu Construcție finisata la cheie
Număr Băi 3
Regim inăltime P+1E
Destinație Rezidențial
PRET: 439.000 Euro + TVA

Descriere

Casa este Situată în cea mai prestigioasă zonă din Corbeanca, Paradisul Verde Strada Prunului, nr 16A. Aici, liniștea se împletește cu natura, oferind un cadru perfect pentru o viață plină de armonie și relaxare.

Construcție P=1E, 5 camere, 155 mp utili la care se adaugă terase și teren de 600 mp (400 mp în proprietate și alți 200 mp în folosință pe toată perioada existenței construcției – practic pe viață)

Întrând în această locuință, vei fi întâmpinat de un design sofisticat și spații bine iluminate. Livingul generos și zona de dining emană căldură și eleganță, oferind un mediu prielnic pentru momente de relaxare și socializare.

Cele trei băi sunt finisate cu gust și atenție la detalii. Spațiile de baie oferă atât eleganță, cât și funcționalitate, contribuind la o experiență luxoasă de zi cu zi.

Dormitoarele sunt spații private în care confortul primează. Designul lor atent ales și spațiile de depozitare inteligente se îmbină armonios.

Această casă devine un cămin perfect pentru o familie. Iar dacă lucrezi de acasă, biroul tău privat de la parter oferă liniștea și intimitatea necesare pentru concentrare și pentru a-ți desfășura activitățile profesionale.

Casa este dotată cu cele mai moderne facilități tehnologice. Încălzirea prin pardoseală și controlul individual al temperaturii asigură un climat confortabil în fiecare colț al casei, iar instalațiile de aer condiționat sunt trase.

În spatele acestei case descoperi propria ta oază de liniște – o pădure privată, unde sunetul păsărilor devine coloana sonoră a dimineților tale, iar razele soarelui pătrund printre crengile copacilor. Aici, conexiunea cu natura devine un lux pe care îl vei experimenta în fiecare zi.

Datorită amplasării privilegiate, poți parcurge cu ușurință distanța către restaurante sau sala de sport, fără a depinde de mașină.

Această proprietate nu oferă doar un loc de trai, ci și un refugiu în care poți uita de agitația zilnică. Aici simți cum stresul urban se transformă într-o liniște regeneratoare.

Pentru a te bucura de toate aceste experiențe și a descoperi fiecare colț al acestui paradis privat, te așteptăm cu drag la o vizionare personală.

Contactează-mă pentru a programa o întâlnire!

Această proprietate te așteaptă să o descoperi!

Te ajut să-ți rezolvi o nevoie imobiliară!

Îmi place să creez relații bazate pe profesionalism, într-un mod etic și transparent.

Cumpărătorilor le ofer transparență, corectitudine și informații complete.

Tel: +40729209071

cristianmihai.pana@gmail.com

Call Now Button