Vanzare terenuri Corbeanca, Loturi de 468 mp utili, 19.900 euro/lot, Comision 0%

Preț de vânzare 19.900 euro

Comision 0% cumpărător

Număr Loturi 21
S. lot 468 mp
Deschidere 16 m
Destinație Rezidențial
Localitate Corbeanca
Strada Primăverii – Dj 101A
Investiție de Succes Da
Toate Utilitățile la 270 metri distanță
Teren Intravilan
Posibilitatea de a construi  Da
Atmosferă privată și sigură Da
PRET: 19.900 Euro 

Descriere

Ți-ai propus să faci o investiție sigură sub un buget 20.000 de euro sau vrei în următorii 5 ani să-ți construiești o casă?

Bine te-am găsit! Sunt Cristian Pană și astăzi am o proprietate la vânzare de care trebuie să afli.

Vorbind despre investiții inteligente, nu poți trece cu vederea această proprietate în zona Corbeanca Ostratu. Este vorba despre 21 de loturi de teren intravilan. Poți achiziționa un lot sau mai multe loturi de teren intravilan, teren generos, cu o suprafață de 468 mp fiecare lot de teren. Comisionul pentru această tranzacție este zero.

Hai să extindem această oportunitate! Te rog să-ți anunți prietenii și hai să cumperi unul dintre cele 21 de loturi de teren intravilan rămase la vânzare.

Dacă îți dorești să faci o investiție sub 20.000 de euro sau să îți construiești o casă în următorii 5 ani, acest lot de teren poate fi o bază pe care să îți construiești planurile.

Procentul de ocupare al terenului este de 30%, iar coeficientul de utilizare al terenului este 1,2. Ce înseamnă asta? Simplu! Pe un teren conform acestor reguli, puteți construi un imobil/casă P+2E+M cu parter, două etaje și o mansardă, având o amprentă maximă de 140 mp.

Accesul către teren este asigurat printr-un drum de 9 metri lățime, iar ceea ce este și mai bun, nu există costuri suplimentare asociate acestui drum de acces. Prin achiziționarea lotului de teren, veți obține automat și dreptul de proprietate asupra cotei de drum de acces. Este o facilitate inclusă, fără costuri suplimentare.

Te-ai decis să vii să vezi acest teren? Foarte bine! Este ușor să ajungi aici. Pur și simplu introduci în aplicația Waze adresa Strada Primăverii, Ostratu, Corbeanca nr. 140 și ve i fi îndrumat până la intersecția Străzii Primăverii cu Strada Arena Parc. De acolo, urmărim Drumul Județean 101A. După aproximativ 270 de metri pe partea stângă vei găsi terenul pe care îl căutați. 270 de metri este și distanța până la utilități.

Imediat pe Drumul Județean 101A, veți observa lucrările în desfășurare pentru traseele de gaz și electricitate către loturile din dreapta. Aceasta demonstrează că facilitarea accesului la utilități în această zonă este în dezvoltare.

La 2 minute de aici este complexul Flamigo Parc și Pădurea Ostratu.

Drumul Județean 101A face legătura către Periș.

Dintre cele 21 de loturi de teren disponibile, 3 dintre ele au suprafețe mai generoase, respectiv 548 mp, 571 mp și 593 mp. Aceste loturi se află pe colțuri, beneficiind astfel de o poziție mai avantajoasă. Costul pentru fiecare dintre aceste loturi este de 23.900 de euro. Este o posibilitate de a investi într-un spațiu mai amplu și strategic plasat în cadrul acestui ansamblu.

Ai posibilitatea să alegi loturi de 468 mp la 19.900 de euro sau loturi cu suprafețe mai mari de 500 mp la 23.900 de euro.

Alege să investești într-un viitor plin de potențial. Cu aceste loturi de teren, ai posibilitatea de a realiza investiții profitabile.

Te ajut să-ți rezolvi o nevoie imobiliară!

Îmi place să creez relații bazate pe profesionalism, într-un mod etic și transparent.

Cumpărătorilor le ofer transparență, corectitudine și informații complete.

Tel: +40729209071

cristianmihai.pana@gmail.com

Call Now Button