Vanzare Garsoniera Mosilor – Traian, 6 din 8, decomandata, bloc mixt, toate actele.

COMISION 0!

Va propun pentru achizitie o garsoniera situata intr-o zona foarte cunoscuta si deosebit de dezirabila a orasului.

Proprietatea propusa este localizata pe strada Traian aproape de intersectia cu Calea Mosilor, langa Mega Image si magazinul Nike.

Garsoniera este situata la etajul 6 al unui bloc cu 8 etaje construit in anii ’80, este decomandata si are o suprafata utila de 31,36 mp la care se adauga un balcon in suprafata de 4,65 mp rezultand in aceste conditii o suprafata totala de 36,01 mp.

Proprietatea este intr-o stare buna, astfel: usa de acces in apartament este metalica, baia si bucataria sunt placate cu gresie si faianta, toate geamurile sunt din tamplarie PVC cu geam termopan (inclusiv la balcon), parchet in camera, foarte curata, aer conditionat, instalatiile, atat electrice cat si cele sanitare, sunt in stare buna.

Garsoniera se vinde cu bucataria mobilata si utilata si este disponibila imediat pentru mutare. Toate actele de proprietate sunt pregatite pentru vanzare.

Datorita faptului ca in zona Mosilor astfel de proprietati apar destul de rar la vanzare (garsoniera decomandata in bloc mixt) si coroborat cu faptul ca aceasta proprietate se poate vinde (daca se doreste) complet mobilata consider acest lucru o oportunitate deosebita de achizitie atat pentru o locuinta proprie cat si pentru o investitie pentru inchiriere.

Disponibilitate proprietate la autentificarea contractului de vanzare.

Call Now Button