Vă propun pentru achiziție o garsonieră situată într-o zonă foarte cunoscută și deosebit de dezirabilă a orașului.

Proprietatea propusă este localizată pe strada Traian aproape de intersecția cu Calea Moșilor, lângă Mega Image și magazinul Nike.

Garsoniera este situată la etajul 6 al unui bloc cu 8 etaje construit în anii ’80, este decomandată și are o suprafață utilă de 31,36 mp la care se adaugă un balcon în suprafață de 4,65 mp rezultând în aceste condiții o suprafață totală de 36,01 mp.

Proprietatea este într-o stare bună, astfel: ușa de acces în apartament este metalică, baia și bucătăria sunt placate cu gresie și faianță, toate geamurile sunt din tâmplărie PVC cu geam termopan (inclusiv la balcon), parchet în cameră, foarte curată, aer condiționat, instalațiile, atât electrice cât și cele sanitare, sunt în stare bună.

Garsoniera se vinde cu bucătăria mobilată și utilată și este disponibilă imediat pentru mutare. Toate actele de proprietate sunt pregătite pentru vânzare.

Datorită faptului că în zona Moșilor astfel de proprietăți apar destul de rar la vânzare (garsoniera decomandată în bloc mixt) și coroborat cu faptul că această proprietate se poate vinde (dacă se dorește) complet mobilată consider acest lucru o oportunitate deosebită de achiziție atât pentru o locuință proprie cât și pentru o investiție pentru închiriere.

Disponibilitate proprietatela autentificarea contractului de vânzare

Comision cumpărător 0%

Tip Proprietate Garsonieră  
Suprafața utilă 36 mp  
Etaj 6/8  
Numar Camere 1  
Structura rezistență Cadre, Beton.  
Împărțire Semidecomandat  
An Construcție 1967  
Număr Balcoane 1  
Număr Băi 1  
Acte Proprietate Da  
Destinație Rezidențial  
PRET: 58.900 Euro    

Pozitionare Harta

Call Now Button