Vă propun pentru achiziție o casă cochetă situată în Balotești pe strada principala Sos. Unirii. Casa are acces dintr-o stradă laterală fiind astfel ferită de dinamică străzii.

Casa a fost construită în anul 2013 și nu a fost locuită. Este de tip P+M fiind foarte bine compartimentată și împărțită iar suprafața ei cât și suprafața terenului o fac ideală pentru o familie cu 2 copii care este ocupată în timpul săptămânii.

Imobilul propus spre vânzare este compus dintr-un teren cu suprafață de 360 mp cu deschidere la stradă de 18 m și dintr-o casă cu amprenta la sol de 70,5 mp la care se adaugă 3 terase. Casă are o suprafață construită de 138 mp, totală de aproximativ 115 mp și utilă de aproximativ 107 mp.

Construcția este realizată din cărămidă cu structura de rezistență din cadre de beton cu fundație de beton și este acoperită cu tablă. Ferestrele sunt din geam termopan cu tâmplărie PVC, ușile interioare sunt din lemn, pardoselile sunt din gresie în băi și parchet în camere, este izolată termic.

Casa este finisată integral și este racordată la gaze, curent electric, canalizare. Pentru apă potabilă s-a optat pentru un puț propriu cu instalație de dedurizare a apei. Încălzirea se face cu centrală termică și calorifere.

Casa se vinde cu bucătăria mobilată și utilată.

La aceste moment imobilul este în proces de intabulare și obținerea certificatului energetic.

Preț de vânzare 114.900 euro.

Comision 0%

Tip Proprietate Casă  
Suprafața utilă 107 mp  
Tip P+M  
Numar Camere 4  
Structura rezistență Cadre, Beton, Cărămidă  
Împărțire  
An Construcție 2013  
Număr Balcoane 1 + 2 Terase  
Număr Băi 2  
Acte Proprietate Da  
Destinație Rezidențial  
PRET: 114.900 Euro  

Pozitionare Harta

Call Now Button