Bun venit!
Și DA, afirmația „probabil cea mai bună casă pe care o poți cumpăra”, este justificată. Rolul fotografiilor este să va atragă atenția asupra acestei proprietăți, în timp ce această detaliere a caracteristicilor și avantajelor ei, are rolul de a va convinge că veți face cea mai bună alegere. Iar vizita pe care o veți face la proprietate să conteze doar ca verificare a celor ce se regăsesc mai jos, în timp ce decizia de achiziție este deja luată înainte de vizionare. Așadar, permiteți-mi să argumentez mai jos DE CE VEȚI CUMPĂRA această CASĂ.

Preț de vânzare 300.000 euro.

Comision 0% cumpărător

 

Numar Camere 5
Numar Dormitoare 4
S. utilă 207.08 mp
S. construită 304.00 mp
S. teren  965.00 mp
Front Stradal 23.96 m
An Construcție 2010 renovată 2016
Structură Rezistentă 1 + 2 Terase
Număr Băi 3
Regim inăltime P+1
Destinație Rezidențial
PRET: 114.900 Euro

Descriere

1.Suprafață și compartimentare

De departe, una dintre cele mai bine gândite case. Un raport excelent între suprafețe și împărțirea lor. Este o casă mare, perfect dimensionată pentru o familie, ce oferă spații generoase, luminozitate, intimitate și utilitate.
Avem următoarea compartimentare:
-la parter, un hol spațios, lat, larg, iar din acest hol, pe mâna stânga avem biroul/dormitor, urmat de o baie cu spațiu de depozitare atașat, apoi în dreapta avem livingul ce continuă cu locul de luat masă, bucătăria separată, însă unită nu zona de zi; în spatele bucătăriei avem o cămară, iar de aici se face accesul în garaj; comod, elegant, modern, vii acasă, parchezi mașînă și coborî direct în garaj, în timp ce de aici intri în casă direct cu sacoșele de cumpărături; din living, avem acces pe terasă acoperită;
-către etaj, accesul se realizează pe o scară înaltă, lată, cu trepte egale, ușor de parcurs, cu loc de odihnă la jumătatea distanței; scară se oprește în holul de distribuție de la etaj, iar etajul este format din două dormitoare de dimensiuni egale, despărțite de o baie ce le deservește, urmate de un dormitor matrimonial cu dressing propriu și baie.
Atât la parter cât și la etaj, avem câte o terasă acoperită în suprafață de câte 20 mp.
Pentru cei interesați de cifre, este de menționat că dormitorul matrimonial are peste 25 mp(plus dressing și baie),că dormitoarele au 15 și 17 mp, că băile de laetaj au 7 respectiv 11 mp, în timp ce la parter avem living de 40 mp, bucătărie de 15, birou de 12 și baie de 4 mp.
Garajul are și el 30 mp.
Suplimentar, avem cameră tehnică, dar despre ea discutăm ceva mai târziu.

2. Construcția.
Structura de beton, cu cadre și grinzi din beton, zidărie din cărămidă. Izolată exterior cu termosistem de 10 cm, cu tencuiala decorativă. Grosimea plăcii de beton a fost calculată în raport cu nivelul de rezistență necesar, dar și în așa fel încât să confere elasticitate casei.
Casa este ridicată față de nivelul solului, pentru a o projeja de eventuale probleme de pânză freatică, iar nivelul terenului este și el ridicat cu 50 cm față de terenurile învecinate.
Sistemul de încălzire este în pardoseală, cu portprosoape în băi, cu izolație între niveluri, cu izolație pe placă.
Distribuitoare pe instalație pe fiecare nivel, cu pompe pe instalație.
Între etaj și pod, avem planșeu din beton, iar podul este circulabil, izolat și cu posibilitate de a prelungi scara și a face mansardă. Izolație avem atât peste planșeu, cât și sub acoperiș, cu vată bazaltică.
Instalația sanitară este realizată din cupru, la fel și cea electrică.
Casa este solidă, trainică, puternică.

3. Utilitățile.
Avem așa:
-racord la rețeaua de canalizare publică; suplimentar, fosă septică ecologică, cu clapetă de sens, cu două guri de vizitare;
-racord la rețeaua de apă publică; cu stație de dedurizare, sistem de filtrare a apei, filtre de apă Blue de 20 inch, filtru carbon activ care filtrează apă la 5 microni; suplimentar, puț forat la 25 m adâncime, sistem de stropire automatizat; apă din puț este folosită cu precădere pentru udat grădina.
-racord la rețeaua electrică;
-contract de salubrizare;
-rețea CATV.

4. Sistemele de încălzire.
Casa dispune de 2 sisteme de încălzire și alimentare cu apă caldă.
a-centrală pe peleți.
Model EcoHornet de 30Kw, cu buncăr de peleți de capacitate o tonă, montată în 2010.
Este o centrală mare, economică și care se poate programa pe durate și programe de funcționare.
b. centrală electrică
Un Bosch de 24 kw, din 2021.
Cele două sisteme funcționează independent sau împreună, deoarece atunci când temperatura apei scade sub 36 de grade, pornește centrala electrică pentru a suține centrala pe peleți.
În timpul verii funcționează doar cea electrică, deoarece se alimentează direct din panourile solare.

Marele plus: panourile solare!
Prevăzute pentru a alimenta centrala electrică, ele au rolul de a produce energie gratuită pentru funtionarea casei. Invertorul și aplicația folosite sunt Huawei.
Anul trecut panoruile electrice au produs 3600 de kw, din care 1000 au fost injectați în rețea, existând (ATENȚIE!) contract de prosumator!
Astfel, funcționarea întregii case(cu plită și cuptor electic, cu două mașini de spălat, cu uscător de rufe folosit permanent), plus încărcarea constanta a mașinii electrice a familiei, au dus la costuri medii de 300 de lei pe lună! Da, ați citit bine: apa caldă, căldură, încărcare mașină: 300 de lei pe lună!
Imaginați-vă doar cum e să să vină factura de energie electrică și pe ea să scrie: minus 800 de lei! Nu-i așa că sună minunat?
Evident, rețea 380 V, dar asta știați deja, nu ai cum altfel. Contractul de prosumator cu putere avizată de 25kw.

5. Locația și vecinii.
Suntem în Saftica. În planul doi față de DN1, în așa fel încât scăpam de „zumzetul” de pe „național”, dar avem și accesul rapid către el. Avem drum asfaltat până la intrarea pe drumul de servitute, cale de trei curți. La mica distanță avem pădurea și lacurile dinspre Corbeanca.
Pentru că suntem pe parte cu Corbeanca, accesul către casa se face fie prin DN1, fie prin Corbeanca.
Până la DN1 Value Center( la mall pe scurt și la Carrefour) avem un drum de 3 minute cu mașina. În jur avem restaurante, de unde poți comanda mâncare sau unde poți ieși seara să iei masa.
Mega Image în apropiere. Lidl la fel.
Suntem intre case. Vecinii sunt excelenți. În spatele casei avem o familie extinsă, părinți și copii, în total 3 case, lângă avem un preot și un colonel de la „Pompieri”. Toate casele au curți generoase, cu vegetație, cu pomi fructiferi. Toate casele sunt amplasate la distanță una de alta, gradul de intimitate este maxim.
Drumul de acces este amenajat, pietruit, întreținut.
De acasă și până la Piață Presei avem medie de 25 de minute zilnic. Sigur, exista excepții, atunci când sunt lucrări sau accidente pe DN. Până la Băneasa faci 12 minute, iar până la aeroport 6 minute
Cei care locuiesc în zonă apreciază liniștea, calmul zonei, vegetația, plimbările lungi cu bicicletele prin pădure și de-a lungul lacurilor. Și faptul că oamenii se cunosc intre ei, se salută, se respectă și se ajută reciproc. Pe strada pe care se face accesul la casă, până și pe noi ne-au învățat vecinii. Ne salutam, ne zâmbim când ne întâlnim. Oameni ăștia par tare fericiți aici!

6. Flexibilitatea terenului
Ați citit probabil că avem un teren total de 1000 mp. Cu tot cu amprenta casei. Noi credem că este fix suficient. Pentru că ai loc pentru a parca cate mașini vrei, pentru că ai spatiu verde suficient (mai ales când trebuie tunsa iarba, pare și mai mare), ai loc de joacă pentru copii, ai magazie, ai garaj, ai casă….dar dacă vrei și mai mult, atunci rezolvam și asta! Pentru că proprietarii dețin și terenul lipit, de 500 mp, pe care îl poți achiziționa cu prețul de 50.000 Euro și iți poți mari proprietatea cu încă 50%!
Dacă vrei. Sau dacă te gândești să aduci pe cineva drag aproape, așa cum de altfel și ei s-au gândit când l-au cumpărat. Poate vine și fratele lângă tine sau poate vin nașii sau părinții. Au unde, asta e important.

Pentru că nimeni nu cunoaște o casă mai bine decât cei care locuiesc în ea, am adresat proprietarilor doua întrebări.
Iată întrebările, dar și răspunsurile primite.
Prima întrebare:
Daca ar fi să bifați 3 avantaje majore ale casei, care ar fi ele?
R:
1. Ai atâta intimitate, liniște și aer curat, deși ajungi la fel de repede în centru, dacă nu chiar mai repede, ca din majoritatea cartierelor din București.
2.Petreci foarte mult timp în curte, inclusiv în timpul săptămânii, după orele de birou, pentru că nefiind casele înghesuite, ai soare până la orele 20:30, cel puțin.
3. Fiind o casă cu suprafață mare, inclusiv în zilele ploioase copii au destul loc să se joace.

A doua întrebare:
Din punctul vostru de vedere, cum ar trebui diferențiată aceasta casă în promovare? Ce ați scoate voi în evidență în fata potențialilor cumpărători?
R:
Prin multiplele îmbunătățiri aduse, ce au scăzut foarte mult costurile de întreținere a casei, mai mici ca la apartamentul de 3 camere pe care îl avem în București.
Este o proprietate ce iți permite lejer să faci un concediu de 2 săptămâni acasă și să te simți ca la munte sau la mare.
Structura casei în sine iți oferă un sentiment de siguranță chiar și în caz de cutremur, iar faptul că avem curtea cu 50 cm mai sus față de vecinii din spate, clar ne protejează de inundații.

Sunt sigur că mulți dintre dumneavoastră v-ați regăsit în aceasta casă. Și poate cu ochiul minții v-ați văzut deja locuind aici, bucurandu-vă de toate aceste avantaje descrise. Poate este exact casa pe care o doreați, casa care vă trebuia.
Pentru că, nu-i așa, cine nu vrea o casă mare, frumoasă, bine făcută, dar extrem de economică? Cine nu vrea să „profite” de soare și deavantajele tehnologiilor moderne, având în același timp back-up pentru situații neprevăzute?
Cine nu-și dorește liniște, intimitate, natură, dar să aibă totuși utilități și confort?
Cine nu și-ar dori o mașină electrică în curte, fară grija stațiilor de încărcare?
Cine n-ar vrea să-și vadă copiii jucandu-se fericiți în curte, în siguranță, în liniște, în aer curat?
Eu cu siguranță îmi doresc. Și ca mine sunt sigur că mai sunt și alții. Și mai stiu sigur, că și actualii proprietari și-au dorit asta.
Inevitabil, apare întrebarea normala: dar atunci, cum de vând proprietarii casa?
Ei bine, ei au trăit aici cele mai fericite clipe din viața lor. Cei doi copii au crescut aici. S-au bucurat. Au copilărit. Când proprietarii au cumpărat, au intenționat să își aducă și rudele alaturi. Intre timp, fratele s-a mutat cu job-ul în altă țară și a decis ulterior să se stabilească acolo. Apoi, părinții, au luat aceasi decizie, de a se muta în altă țară. S-au retras, pensionari, au ales meleaguri mai calde și mai prietenoase. Așa că a rămas goală casa din București. Pe care au decis să o renoveze și să se mute acolo. Copii au programul complex, proprietarii lucrează mult (au avansat în job-urile lor), părinții care îi puteau ajuta au părăsit țara. De aici, decizia de mutare. Care nu este simplă și lipsită de regrete. Dar este asumată.

Sper că am răspuns în detaliu oricărei întrebări sau nelămuriri pe care un client ar putea s-o aibă. Dar dacă nu, cu siguranță reușim împreună cu proprietarii să răspundem, după vizionare.
Dacă v-a cucerit proprietatea, eu sper din tot sufletul să vă calificați pentru statutul de nou proprietar al ei. Adică să fie ce vă doriți, să aveți nevoie de ea și să aveți bugetul necesar pentru a o achiziționa. Ce vă pot eu garanta? Că nu veți regreta alegerea făcută!

Vă aștept așadar cu drag, cu ușile deschise, să pășiți într-o noua etapă fericită a vieții dumneavoastră de familie!

Call Now Button