Vanzare Apartament 2 Camere Baba Novac – Campia Libertatii, disponibil imediat.

COMISION 0!

Va propun pentru achizitie un apartament cu 2 camere situat in una dintre cele mai curate zone ale Bucurestiului.

Blocul este amplasat stradal pe strada Baba Novac foarte aproape de intersectia cu strada Campia Libertatii iar acest lucru se traduce prin faptul ca este situat la 2 minute de mers pe jos de cel mai curat parc din oras, Parcul IOR (Titan sau Alexandru Ioan Cuza), de asemenea este situat la 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Dristor, iar in imediata proximitate are statii de autobuz si troleibuz, banci, magazine, farmacii, scoli si gradinite.

Apartamentul este situat la etajul 8 al unui bloc cu 10 etaje construit in anul 1968 si are o suprafata utila de aproximativ 50 mp. Impartirea apartamentului este semidecomandata.

Amenajarile apartamentului nu sunt foarte recente insa sunt intr-o stare buna iar imobilul este curat si foarte bine intretinut. Astfel toate geamurile sunt din tamplarie PVC cu geam termopan, usa de acces in apartament este metalica, parchet din lemn masiv, instalatii sanitare schimbate, gresie si faianta in bucatarie si baie.

Toate actele de proprietate sunt pregatite pentru vanzare. Se accepta orice varianta de finantare bancara: credit ipotecar sau credit prima casa.

Call Now Button