O Decizie Înțeleaptă pentru Viitorul Familiei, O Conversație Despre Apropierea de Copii

𝐎 𝐃𝐞𝐜𝐢𝐳𝐢𝐞 𝐈̂𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐚𝐩𝐭𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐕𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐞𝐢, 𝐎 𝐂𝐨𝐧𝐯𝐞𝐫𝐬𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐃𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐀𝐩𝐫𝐨𝐩𝐢𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐩𝐢𝐢

𝐃𝐧𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚: Bună ziua! Am văzut anunțul despre casa din Tancăbești și aș dori să aflu mai multe informații.

𝐀𝐠𝐞𝐧𝐭: Bună ziua, Doamna Maria! Sigur, cu plăcere vă pot oferi mai multe detalii. Casa are 5 camere, aproximativ 250 mp utili și un teren mare de 1600 mp. Este o oportunitate excelentă pentru cineva care dorește să se mute în zonă. Prețul este de 99.000 Euro, negociabil, desigur.

𝐃𝐧𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚: Sună interesant… Mi-ar fi plăcut să stau la curte să se joace nepoțica, să avem și un cățel… Motivul pentru care vreau să cumpăr… este că îmi doresc să fiu mai aproape de copii, fiica mea are o fetiță de 4 ani și simt că trebuie să fiu mai prezentă în viața lor.

𝐀𝐠𝐞𝐧𝐭: Și totuși,… de ce vreți să stați mai aproape de copii?

𝐃𝐧𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚: Fata mea și-a lăsat serviciul ca să poată avea grijă de copil… a explicat Dna Maria, cu o urmă de emoție în glas. Fata mea locuiește în Popești Leordeni la 2 camere, are apartament frumos, cumpărat pe credit… și l-au făcut așa cum le place lor, le-ar prinde bine un 3 camere dar, mai au de achitat.

𝐀𝐠𝐞𝐧𝐭: Înțeleg. Este un lucru minunat să vă doriți să fiți alături de familie. Dar mă gândesc, ar trebui să evaluăm toate opțiunile. Să nu uităm de aspectul practic. De exemplu, este fezabil să faceți o oră sau chiar o oră și jumătate de drum până la ei în fiecare zi?

𝐃𝐧𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚: Nu cred că aș putea face acest lucru în mod regulat.

𝐀𝐠𝐞𝐧𝐭: Înțeleg. Dar poate există alternative. Dacă chiar vreți să vă ajutați copiii și ei au nevoie de ajutorul dumneavoastră, ar fi bine să fiți cât mai aproape. Poate ar fi o idee să luați în considerare o garsonieră lângă copii. Acest lucru ar reduce costurile și ar facilita asistența pe care le-o puteți oferi.

𝐃𝐧𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚: Ce fac cu lucrurile mele și cum ne-ar încăpea nouă într-o garsonieră? Am muncit o viață pentru ele!…

𝐀𝐠𝐞𝐧𝐭: Aveți dreptate, ar mai fi o soluție. Cum ar fi dacă după ce vindeți la Ploiești cu suma obținută să achite copiii creditul, iar cu banii cei mai aveți dați avans la 3 camere?… și dmv vă mutați la 2 camere…

𝐃𝐧𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚: Da! Ar fi o soluție, dar s-ar supăra socrii… Le-au propus să facă schimb cu apartamentul lor de 3 camere de la Unirii și nu au vrut… deci nu merge!

𝐀𝐠𝐞𝐧𝐭: Of, of… Ce-ar fi să vă gândiți la închirierea locuinței de la Ploiești în loc să o vindeți? Banii de chirie ar putea fi folosiți pentru a închiria o garsonieră lângă copii. Astfel, veți putea evalua mai bine dacă este nevoie de prezența dumneavoastră în timp.

𝐃𝐧𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚: Vă mulțumesc pentru ajutor și pentru că ați deschis această perspectivă. Vom lua în considerare aceste opțiuni și vom lua o decizie înțeleaptă.

După o discuție îndelungată, Dna Maria și-a dat seama că trebuie să aibă o discuție cu soțul ei și să ia în considerare toate opțiunile înainte de a lua o decizie.

𝐀𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐜𝐨𝐧𝐯𝐞𝐫𝐬𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐝𝐞𝐜𝐚̂𝐭 𝐬𝐢𝐦𝐩𝐥𝐚 𝐜𝐚̆𝐮𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐧𝐭̦𝐞. 𝐀 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐠𝐫𝐢𝐣𝐚̆, 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐞𝐥𝐞𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐞 𝐦𝐨𝐝𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢 𝐝𝐞 𝐚 𝐟𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐞𝐢 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐢. 𝐄𝐬𝐭𝐞 𝐨 𝐩𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐨𝐬𝐭𝐞, 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞 𝐚𝐦𝐢𝐧𝐭𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐜𝐚̆ 𝐮𝐧𝐞𝐨𝐫𝐢 𝐜𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐚̆ 𝐝𝐞𝐜𝐢𝐳𝐢𝐞 𝐧𝐮 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐨𝐭𝐝𝐞𝐚𝐮𝐧𝐚 𝐜𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐞𝐯𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐚̆.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button