Avem nevoie de cei din jurul nostru! Cu siguranță, suntem mai puternici împreună!

Recent, în timp ce navigam prin anunțurile imobiliare, am întâlnit un anunț destul de sec: „2 camere, semidecomandat, 49 mp, lângă parc, loc de parcare…” Fără nicio mențiune a beneficiilor sau avantajelor. În momentul în care am întrebat de ce a fost redactat în acest mod, doamna proprietar mi-a spus că s-a lăsat pe mâna soțului și că acesta a făcut anunțul așa cum a știut, fără să ceară ajutor.

Dragi prieteni, nu există nicio rușine în a cere ajutor. Suntem ființe vulnerabile, mereu în nevoie de sprijin încă de când ne naștem. Avem nevoie de cei din jurul nostru: de medici, avocați, electricieni, instructori auto…

E adevărat, este lăudabil să te descurci singur și să fii mândru de realizările tale fără ajutorul altora. Dar cu ce sacrificii? Cu ce eforturi? Nu suntem nemuritori și nu putem face totul. Consumăm întreaga noastră energie încercând să facem totul singuri. Crezi că ești mai în siguranță?

Nu este nicio rușine în a cere ajutor. Avem nevoie de ceilalți pentru a reuși. Cu siguranță, suntem mai puternici împreună!

Eu sunt Cristian Pana, agent imobiliar, și sunt aici pentru a te ajuta să-ți rezolvi nevoile imobiliare. Gânduri bune către voi toți!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button