Agent Imobiliar Cristian Pană

De ce m-am apucat de imobiliare.

Am fost crescut de bunici și m-au educat așa cum au știut ei mai bine.

Mi-au trasat o direcție în viață.

Când îmi doream o minge de 35 sau un clasor de timbre era necesar să performez, să iau 3 note de 10, bicicleta am primit-o în clasa IV când am luat premiul I (întâi). Am fost crescut în sistemul de recompensă pe rezultate.

Ce fel de rezultate? Rezultate măsurabile, rezultate clare. Prin acest mod am putut să performez si să trec la nivelul următor.

Cel mai bun loc sub această formă sunt vânzările. Imediat după facultate m-am regăsit în această structură a vânzărilor, a imobiliarelor. Este foarte fain când vânzătorul mă angajează să-l reprezint în acest procesul de vânzare a proprietății îmi plătește onoraiul meu la final, doar atunci când am obținut rezultatele stabilite la începutul relației.

„Nu încerca să devii un om de succes, ci mai degrabă un om de valoare”

Albert Enstein

Sunt Cristian Până, agent imobiliar și îmi place să fac tranzacții de la 1 Euro la 3.000.000 de euro.

Sunt agent de vânzări, nu am bariere mentale, nu îmi este frica să dau telefoane de prospectare, îmi face placere să cunosc oameni pe care azi îi întâlnesc pentru prima dată, îmi place să pun umărul la rezolvarea unei nevoi imobiliare.

În vânzări sunt momente bune și momente mai puțin bune. Pentru a face fata provocărilor, aleg să învăț în fiecare zi ceva nou. O idee nouă pe zi, 365 de idei noi pe an…

Vânzările însemnă disciplină, înseamnă angajament în relizarea responsabilităților și obținerea rezultatelor.

Cei mai buni agenți imobiliari sunt aceia care au cea mai potrivită atitudine, cele mai bune cunoștinte despre produsul/proprietatea  pe care o intermediază și cei care oferă cele mai bune, oneste și transparente servicii. Pentru acest lucru am ales să lucrez în sistemul de reprezentare a vânzătorului.

P.S. Urmează să realizez vânzarea de 3.000.000 euro

Agent Imobiliar Cristian Pană
Agent Imobiliar Cristian Pană

Call Now Button